İzmir'de, Ege Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde yatan Beşiktaş tutkunu, 9 yaşındaki Murat Cesur'u ziyaret eden Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, hediyeleriyle minik taraftarı mutlu etti.

Aydın'da yaşayan ancak kanser hastalığı tedavisi nedeniyle Ege Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde kalan Murat Cesur, Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mesut Karaca ve dernek üyelerinin ziyaretiyle büyük mutluluk yaşadı. Dernek Başkanı Karaca, Beşiktaş forması, atkıi ve top hediye ettiği Beşiktaş taraftarı Murat Cesur'a, sağlığına kavuşur kavuşmaz Beşiktaş maçına götürme sözü verdi.

Ziyaretin ardından sosyal medya sayfasında bir paylaşımda bulunan Dernek Başkanı Mesut Karaca, "Gündelik işlerle, para kazanmaya çalışmakla, koşuşturmakla o kadar meşgulüz ki, fark etmediğimiz küçük yürekleri unuttuk gitti. İnanın bir gülümsemenizin bile küçük bir kalbi nasıl mutlu edeceğini bilemezsiniz. Bir çocuğun şımarıklığı olun. Gülüşü olun. Oyunu olun. Küçük büyük bir şeyler yapın. Hiçbir şey yapamıyorsanız, başını okşayın. Yaşamanın bir anlamı olsun. Minik kardeşimiz Murat'ın istemiş olduğu hediyelerini teslim ettik. Çok mutlu oldu kardeşimiz. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşacak ve maça gideceğiz Murat kardeşimle. Ama 'ben penaltı yapabilirim' diyor kendisi. Sen yeter ki, sağlığına tez zamanda kavuş kardeşim. Penaltıda kaleye ben geçeceğim" dedi.

Editör: Haber Merkezi