CHP İzmir Milletvekili ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Mahir Polat, mazbatasını aldıktan sonra TBMM’ye gelerek 27. Dönem için kaydını yaptırdı. Polat’ın rozetini oğlu Hasan Ulaş Polat ile yeğeni Ege Polat taktı. Sadece İzmir’in değil, tüm Türkiye’nin milletvekili olacağını ifade eden Mahir Polat, “Başta çocuklarımız olmak üzere tüm kesimlerin sesi olacağız. Doğa ve hayvanların geleceği için hep birlikte mücadele edeceğiz” diye konuştu.

“TÜM TÜRKİYE’NİN VEKİLİ OLACAĞIM”

Milletvekili rozetini taktıktan sonra bir açıklama yapan Polat, İzmir’e ve Türkiye’ye uygun bir vekil olacaklarını söyledi. Seçim öncesinde tüm İzmir’i karış karış gezip, tüm kesimlerin dertlerini dinlediklerini ifade eden Polat, “Başta işçiler, esnaf, emekliler, ev hanımları, işsizler, gençler olmak üzere pek çok kesimin bizlerden büyük beklentileri var. Bizler onların beklentilerini boşa çıkarmamak için çalışacağız. Sadece İzmir’in değil tüm Türkiye’nin vekili olacağım” dedi.

“DOĞA VE HAYVANLAR İÇİN DE MÜCADELE EDECEĞİM”

Polat, Türkiye’nin birçok sorunu bulunduğunu, 16 yıllık AKP iktidarı döneminde bu sorunların hiçbirine çözüm üretilemediğini belirterek, “Biz CHP olarak tüm sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözüme ilişkin projeler de gündemimizde. Başta çocuklar olmak üzere ülkemizin geleceği için her türlü adımı atmaya hazırız. Çalışmalarımızda doğa ve hayvanları da unutmayacağız. Onların geleceği için de mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi