İZ GAZETE - AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci gazeteci İsmail Küçükkaya'nın bu sabahki programının konuğu oldu. Küçükkaya'nın sorularını yanıtlayan Zeybekci, İzmir ile ilgili projelerini 7 Şubat'ta yapacağı toplantıda açıklayacağını söyledi. 

Zeybekci, Küçükkaya'nın "Bütün AK Parti'nin adayları içinde en zor sınava siz girdiniz" sorusuna "Nereden baktığınıza bağlı ben kendi açımdan baktığımız zaman kendimi en avantajlı yerde görüyorum.Ben seçimi kazanabilirim. Burada siyasetçi olarak bir tarih yazma şansı var. Bunu seçimlerde göreceksiniz. 31 Mart'da en çok konuşulacak şehir İzmir olacak demiştim ve bunu iddiaları bir şekilde söylüyorum." şeklinde cevap verdi. 

Zeybekci, İzmir projeleri ile ilgili de "Biz İzmir için hep şunu söyledik. İzmir'in bir hikayeye ihtiyacı var. İzmir'in bir gelecek planlamasına ihtiyacı var. İzmir'de vatandaşlarımıza hep şunu söylüyoruz 'hep aynı şeyi yaparak farklı şey beklemek' son derece yanlış olur. Bizim artık İzmir'de farklı yapmamız lazım İzmir için İzmirli vatandaşlarımız farklı sonuçlar almak için. Bizim İzmir'de şu anki geldiğimiz noktaya baktığımız zaman, hakikaten İzmir ile gelmek istediğimiz yer, İzmir ile ilgili projelerimizde 21. yüzyıl İzmirlinin tarif ediyoruz hep beraber" dedi. 

Editör: Haber Merkezi