İzmir'de, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) olağan genel kurulunda konuşan AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, yıllarca iş dünyasında bulunmasının ardından 2004'te Denizli Belediye Başkanı olduğunu söyleyerek, "Denizli'de başladığımız yola 1 Nisan2019'da inşallah İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak devam edeceğiz. Ama sonuçta milletimiz, İzmir'imiz ne derse biz önüne ne nokta ne virgül koyarız. İzmir bırakın patinaj yapmayı, aşağı doğru gidiyor. Biz seçileni hoşgörüyoruz seçenden ötürü" dedi.

MÜSİAD İzmir Şubesi 22'nci Olağan Genel Kurul toplantısı, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıya MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AKP İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar ile Alpay Özalan, AKP  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci ve üyeler katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada sesinin kısık olduğu dikkat çeken AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, "Bizdeki bayrak yarışında atletizmdeki gibi bayrağı teslim edip geri çekilmek yoktur. Bayrağı veren ile alan hedefe doğru beraber koşar. Son nefese kadar hizmet etmeye, üretmeye devam edeceğiz. Biz 'Durmak yok yola devam' sözünü değiştirdik, 'İzmir'de mazaret yok, yola devam' diyoruz" dedi.

DHA

Editör: Haber Merkezi