İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ‘Kızıldere’de katledilen Mahir’iz” dediği için AKP Menemen İlçe Başkanı tarafından hakkında suç duyurusunda bulunulan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy hakkında sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu. Gazetemizin gündeme taşıdığı olay üzerine açıklama yapan CHP İzmir İl Başknaı Deniz Yücel, açıklamasında Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un yanında olduğunu ifade etti. Yücel, suç duyurusunda bulunan AKP’lilere sert ifadeler ile yüklendi.

‘BU AYIP ONLARA YETER’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Menemen belediye başkanımızın “Seçtiğimiz yol Gazi Mustafa Kemal'in açtığı yoldur. O'nun başlattığı Anadolu İhtilali'nin yoludur. Parolamız, Ya İstiklal Ya Ölüm, hedefimiz, İstiklal-i Tam Türkiye'dir" diyen, "6. Filo defol, halkların kardeşliği, tek yol devrim” diyen fidanlarımızı anması ve savunmasından gocunanların, Şehitler için toplanan yardımları iç edenlere, deprem için yapılan bağışları çocuk tacizi ile anılan vakıflara peşkeş çekenlere, besleyip büyüttükleri sahte hocayı, darbeye kalkıştıracak kadar güçlendirenlere söylecek sözleri ya da dava açacak güçleri yoksa sussunlar! Bu ayıp onlara yeter”

‘BAŞKANIMIZIN DEVRİMCİ GENÇLERE ÖVGÜSÜ...’

Yücel ayrıca Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un yanında olduğunu belirterek “Menemen belediye başkanımızın devrimci Türk gençlerine övgüsü, sizin hazımsızlığınızla kirlenmeyecek kadar anlamlıdır” şeklinde ifadeleri kullandı.

Editör: Haber Merkezi