CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Konak CHP koordinasyon merkezini ziyaret ederek,CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu'dan olayla ilgili bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

YÜCEL,TAHRİKLERE KAPILMADAN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, seçim atmosferinin gerilmemesi ve İzmir'e yakışan bir propaganda dönemi geçirmek için çok dikkatli davrandıklarını ifade ederek "İlçe Başkanımızdan aldığımız bilgiye göre olay kendini bilmez bir kaç kişinin saldırı girişimiymiş. Anında müdahale edilmesi daha vahim sonuçları önlemiş. Hem ilçe Başkanımıza hem SKM çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. CHP İzmir örgütü olarak bir arada omuz omuza 24 Haziran mücadelemizi sürdüreceğimizi ve tahriklere kapılmadan asıl hedefimiz olan Türkiye'nin kurtuluş gününe, 24 Haziran'a odaklandığımızı bir kez daha deklare ediyorum" dedi.

BÖKE, BU SALDIRILARDAN MEDET UMMAK BOŞUNA

CHP İzmir Milletvekili Adayı Selin Sayek Böke'de saldırı girişiminden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek "İzmir gibi çağdaş, modern ve hoşgörülü bir kentte bu tür saldırılardan medet ummak boşuna. Biz işimize bakıyor ve 24 Haziran'da, Türkiye'ye güneşin İzmir'den doğacağı gün için çalışıyoruz. Sayın ilçe başkanımıza ve Konak ilçe örgütümüze geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.

GRUŞÇU, BU ÜLKEYE BARIŞI TEKRAR GETİRECEĞİZ

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ise Yücel ve Böke'ye geçmiş olsun dilekleri ve destekleri için teşekkür ederek " Birlik ve huzurla yaşama idealimize kastedecek ve mevcut siyasi iktidarın toplumu ayrıştırma politikasına katkı sunan bu menfur hadisenin bir daha yaşanmamasını diliyoruz. 24 Haziran’a kadar 24 saat boyunca çalışmaya devam edeceğiz.
Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin de dediği gibi, barışacağız ve bu ülkeye barışı tekrar getireceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi