Partisinin İzmir'deki 30 İlçe Gençlik Kolu Başkanıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe gençlik kolu başkanlarına seslenerek "Bu seçimlerde ya demokrasiyi yaşatacağız, ya OHAL sevdalısı hukuk tanımaz diktatörler ülkeyi teslim alacak. Bizim teslim olmaya da, ülkemizi hukuksuzluğa teslim etmeye de hiç niyetimiz yok. 24 Haziran kurtuluş günümüz olacak ve biz kazanacağız" dedi

Seçim çalışmaları ve parti etkinliklerine gençlerin sayısal olarak da daha fazla katılması gerektiği konusunda uyarılarda da bulunan Deniz Yücel, şunları ifade etti.

GENÇLİK HAREKETİNİN KARŞILIĞINI VERME VAKTİ

Gençlerin artık parti etkinlikleri ve alan çalışmalarına sayısal olarak da daha fazla katılım sağlaması ve sahiplenmesi gerektiğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Yücel " Seçim hazırlıklarında karşılaşacağınız bir sıkıntı veya bir eksiğiniz olursa il başkanlığı olarak hep yanınızda olduğumuzu unutmayın. Hepiniz kongrelerle seçildiniz. Bu görevlere isteyerek, çaba harcayarak geldiniz. Şimdi İzmir il örgütümüzde her kademede başlayan bu gençlik hareketinin, gençlere duyulan güvenin karşılığını verme vakti. İlçenizdeki tüm gençleri kucaklayın, çalışmalarınıza dahil edin. Birbirinize inanın ve sarılın. 24 Haziran'ın kurtuluş günü olacağına ve kazanacağımıza inanan gençler alanda olur ve gece gündüz demeden çalışırlarsa, başarımızı kimse engelleyemez. Sizlerden artık parti programları ve etkinliklerine de daha fazla katılım sağlamanızı, ilçenizin gençlerini de yanınızda getirmenizi bekliyorum. Bu partide, bu ülke de sizin, Partinize ve ülkenize sahip çıkmak için ilk göreviniz, 24 Haziran için gerekirse uyumadan fedakarca çalışmak" dedi.

UYAN, GEREKİRSE SOKAKTA SABAHLAYACAĞIZ

Toplantıda söz alan CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Ozan Uyan da, CHP İzmir gençlik örgütü olarak birlik ve beraberlikten taviz vermeden, gece gündüz ayrımı yapmadan çalışacak şekilde yol haritasını belirlediklerini söyleyerek "24 Haziran kurtuluş günü için İzmir'in gençleri gerekirse sokakta sabahlayacak ama çalışmaya ara vermeyecek" dedi.

Editör: Haber Merkezi