İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından, AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin 'Üslubumuzu bozmadan eleştiri yapmaya devam edeceğiz" ifadelerine Erdoğan'ın açıklamalarıyla yanıt verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı açıklamada, gezi eylemcilerine yönelik kullandığı, “zavallı, omurgasız, çürü ve sürtük” söylemlerini paylaşan Yücel, " “AKP’li mevkidaşım, bugün bize üslup eleştirisinde bulunmuş. Kendi genel başkanlarının üslubunu aşağıda bilgilerine ve takdirlerine sunuyor, başka bir şey söylemeden, kararı da İzmir halkına bırakıyorum" ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?

AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AKP İzmir İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte İzmir'deki koku sorunu üzerinden Başkan Soyer’e ve eleştirilerine karşılık gelen yanıtlara tepki göstermişti.

Sürekli, konuşmasında isim vermeden mevkidaşı CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e “üslup” konusunda gönderme yapmış ve “Eleştirilerimiz karşısında mevkidaşımız çıkıyor, üslup yönünden de tasvip edilmeyecek şekilde ağzına geleni söylüyor. Biz eleştiriyi saygı ile karşılıyoruz ama biz eleştiri yaptığımız zaman saldırıyla karşılaşıyoruz, hakaret görüyoruz. Üslubumuzu bozmadan eleştiri yapmaya devam edeceğiz” diye konuşmuştu.

Editör: Haber Merkezi