İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocoğlu'na sahip çıktı. Yücel, "Aziz Kocaoğlu İzmir'in ve partimizin gururudur, onurudur." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde gerçekleşen son MYK toplantısından bu yana devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı tartışmasına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de katıldı.

CHP İl Başkanlığına seçildiği süreçte Aziz Kocaoğlu'nun kamu desteğini aldığı yönünde eleştirilere maruz kalan Yücel, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Kocaoğlu'na sahip çıktı.

Sosyal medya üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na destek veren Yücel, Kocaoğlu'nu eleştirenlere tepki gösterdi .Yücel, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na, bu kente ve partimize kattıklarını hiçe sayıp, fırsattan istifade haksız ve seviyesizce söylemler içine girenler bilsinler ki, sayın Kocaoğlu İzmir'in ve partimizin gururudur, onurudur. Gerisi boş laftır ve ciddiye alınacak yanı yoktur."  ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi