İZ GAZETE- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz gün İzmir'e gelen AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın CHP'yi ve İzmir'in yerel yönetimini hedef alması üzerine tepki gösterdi. Yücel, "Şahsım iktidarının başkanı İzmir’de konuşurken Euro 15, Dolar 12,5 Çeyrek altın 1185 lira oldu. Ülke’de gıda ürünleri karneyle satılacak durumdayken, zamlar yüzünden anneler, babalar evlatları bir şey isterse alamamanın üzüntüsünü yaşamamak için marketlere götüremezken; sarayın başı, milletin cebinden yandaşı nasıl zengin ettiğini anlatıyor" açıklamasında bulundu.

'HER GÜN DAHA DA FAKİRLEŞTİRDİĞİNİZ MİLLETİN HALİNE BAKIN'

Yücel, "Gevrek tezgahlarına “yarım gevrek satılır” ilanı astıran, askıda ekmek kuyruklarının baş mimarı, şekeri, kahveyi, yağı kotayla sattıran, dövizi kur, vatandaşı zam şampiyonu yapan ekonomist (!), partili Cumhurbaşkanı “İzmir’i sahipsiz bırakmadık.” buyurmuş. Her ziyaretinizde trafiğini alt üst ettiğiniz, insanlarını bezdirdiğiniz güzel İzmir’in yerel yönetimlerini eleştirmeyi bırakın da; her geçen gün biraz daha fakirleştirdiğiniz milletin haline bir bakın. Şahsım iktidarının başkanı İzmir’de konuşurken Euro 15, Dolar 12,5 Çeyrek altın 1185 lira oldu. Ülke’de gıda ürünleri karneyle satılacak durumdayken, zamlar yüzünden anneler, babalar evlatları bir şey isterse alamamanın üzüntüsünü yaşamamak için marketlere götüremezken; sarayın başı, milletin cebinden yandaşı nasıl zengin ettiğini anlatıyor. Çöken ekonomiye, sarayın israfına, depremzedenin gasp edilen haklarına yanıt veremeyenler, Genel Başkanımızın adını destursuzca almış ağzına" dedi.

"Korkunuz öylesine büyük ki, dün beddua ettiğiniz devlet liderlerini, bugün kapılarda karşılıyor, yalvaran gözlerle üç - beş milyarlık yardımlar bekliyorsunuz" ifadelerini kullanan Yücel, "Koruma orduları olmadan, yalanlara sığınmadan, ülkeyi soyup soğana çeviren firavun özentilerinden korkmadan, milletiyle omuz omuza olan Kemal Kılıçdaroğlu korkusu, sizi sandıkla gönderinceye kadar takip edecek. Bu cennet ülkenin ve aziz milletimizin, sizin şahsi ihtiraslarınızın, kaprislerinizin ve ülkeyi batıran ekonomi uzmanlığınızın kurbanı olmasına izin vermeyeceğiz. Şunu da unutmayın! İşçileri ekmeğiyle tehdit ederek doldurmaya çalıştığınız meydanlar, sokaklar, dağlar, taşlar bile biliyorki İzmir Hasan TAHSiN’in ilk kurşunu sıktığı günden beri sahipsiz değil! Daha da ötesi, saltanatınız bitti ve siz gidiyorsunuz...." paylaşımında bulundu.

GAZETEMİZ MANŞETE TAŞIDI

İzmir’de yaşayan gevrekçi Mahmut Karatay'ın, tezgahına astığı ‘Yarım gevrek satışımız başlamıştır. 1.25 Kr' yazısı 27.11.2021 (bugün) tarihinde gazetemizin manşetinde yer aldı.


HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Editör: Haber Merkezi