İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili Tacettin Bayır'ın danışmanı Fırat Toprak, Büşra Ünsal ile evlendi. Çiğli Pelikan Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğünde çiftin nikah şahitliğini CHP İzmir milletvekili Tacettin Bayır, CHP 1. Bölge milletvekili adaylarından Ali Hıdır Uludağ, İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Ülkümen Rodoplu, Genel Merkez bilgi ve iletişim görevlisi Taner Ay ve Büşra Ünsal'ın yakın arkadaşı Deniz Yalçın yaptı.

'HİÇ ŞÜPHEM YOK'

Çok sayıda CHP'li yöneticinin katıldığı düğünde konuşan CHP İzmir milletvekili Tacettin Bayır, danışmanını uyarmayı ihmal etmedi. Genç çifte mutluluklar dileyen Bayır şu ifadeleri kullandı: "Beraber çalışmaktan mutluluk duyduğum danışmanım, yol arkadaşım Fırat Toprak'ın işte gösterdiği başarısını evlilikte de göstereceğinden şüphem yok. Karşılıklı anlayış, her zaman uzun vadeli birliğin önünü açar. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim." 

Düğünde CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcıları Zeynep Altıok  ve Erdal Aksünger ile İzmir milletvekillerinin kutlama mesajları okundu. 

Editör: Haber Merkezi