İZ GAZETE - Yerel seçim öncesi belediye başkanlığı aday adaylığı açıklamaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Kemal Yıldız Çiğli Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

CHP Çiğli İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda Yıldız, adaylık fikrinin Çiğlili yurttaşlardan geldiğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı; "Adayı ve üyesi olmakla onur duyduğum CHP’nin her kademesinde görev aldım. Bir dönem ‘de Harmandalı Belediye Başkan adayı oldum. Bugüne kadar birçok demokratik kitle örgütünde görevler aldım. Aynı zamanda bir iş insanı olarak halkın her kademesiyle temas ettim. Çiğli, çocukluğumu ve gençliğimi yaşadığım bir ilçe. Bu güzel ilçenin her köşesini adım adım biliyorum. Sorunlarını da. Çiğlimizin sorunlarını çözmek ve yaşanılır bir ilçe haline getirmek için 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Belediye başkanlığı için aday adayı oldum.

Partimin ve benim bu süreçte temel ilkemiz; sosyal, halkçı, demokratik, katılımcı ve şeffaf belediyecilik olacaktır. Aday gösterilmem halinde Çiğli’yi partimizin ilkeleri ışığında halkımızla birlikte yöneteceğiz. Başta imar kirliliği, plansız kentleşme sorunu olmak üzere sorunlarımızı üreteceğimiz projelerle kısa sürede kalıcı çözüme kavuşturacağız. Çiğli’de kadınlarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın ve engelli yurttaşlarımızın sorunlarına demokratik ve halkçı bir anlayışla çözüm arayacağız.

Eşitlikçi ve sosyal bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz. Halkın sorunlarını yerinde tespit ederek çözümünü halkla birlikte, katılımcı ve şeffaf bir biçimde gerçekleştireceğiz. Hizmet sunumunda partizanlık ve ayrımcılık yapmayacağız. Benim, senin veya bir grubun belediyesi değil, herkesin belediyesi olmayı hayata geçireceğiz.

Partim ve değerli Çiğli halkının beni bu göreve layık görmesi halinde her daim halkın içinde olarak hizmet vermeyi taahhüt ediyorum. Doğrudan demokrasi anlayışını sözde değil bizzat yaşayarak uygulayacağız. Birlikte üreteceğiz ve aynı sofrada birlikte yiyeceğiz. Haksızlığa, yolsuzluğa asla meydan vermeyeceğiz. Güce, kuvvete ve iktidara tabi olmayacağız. Her daim bir olacağız ve birlikte olacağız. Bu anlayış ve duygularla Çiğli CHP Belediye Başkanlığı görevine talibim."
 
   

Editör: Haber Merkezi