Ziyarette CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, “Son dönemlerde yeni bir rejim dayatması ile karşı karşıyayız. Bu günlerde barışa ve birlikteliğe daha çok ihtiyacımız var. Bu süreçte toplumun her kesiminden yurttaşımızın mağdur edildiği bir adalet arayışı ile bir araya geldiğimiz süreçteyiz. Bu bir arada olma hali rahatsızlık yaratıyor olmalı. Her şeye rağmen tek adamlık ve tek kişi tarafından yönetilen bir ülkeye karşı Cumhuriyet Halk Partisinin özellikle yerel yönetimlerde yükselen başarısı hedef olmaya devam ediyor. Bu anlamda başkanımızın 18 Mart törenleri süresince hedef gösterilmesi, kendi ilinde konuşmasına engel olunmasının ardından bu kutuplaşmayı gözlemliyoruz.  Biz yerel yönetimlerimizin başarılarının tüm Türkiye’ye yayılmasını istiyoruz” dedi. 

“BİRLİK VE BERABERLİKLE SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ” 

Ülgür Gökhan, “Önümüzdeki yerel seçimlerdeki konuları konuşabilmek ve güncel konuları değerlendirmek için değerli konuklarımız beni ziyarete gelmişlerdir. Birlik ve beraberlik halinde sorunların üstesinden geleceğiz” açıklamalarında bulundu. 

“BELEDİYE YÖNETİCİLERİ ÖNEMLİDİR”

Ege Barış ve İletişim Derneği Başkanı ve  Çankaya eski Belediye Başkanı Bülent Tanık ise ziyaret sırasında, “Düşmanı bile ötekileştirmeyen herkesi ana kucağında gibi sahip çıkan bir kentin toprağı olarak ve onun bu kimliğine yakışır bu belediyeyi önemli bir yer olarak görüyoruz. Çanakkalelilerin uygar duruşunu saygıyla selamlıyoruz. Ziyaretimiz bu sebeptendir. Belediye yöneticileri önemlidir. Kentin anası babası kimliğini taşırlar” söylemlerinde bulundu.


Çanakkale Gündem

Editör: Haber Merkezi