Çalışma kapsamında Ödemiş ilçesinden, Bergama Kozak Yaylası’na giden Yavuzyılmaz, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Çalışma anında yeni evlenen çiftle sohbet eden Yavuzyılmaz, ziyaret ettiği fırında küreğin başına geçerek pideleri fırına sürerek renkli görüntülere imza attı.

"BİRLİK OLACAĞIZ ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ"

Pazar günü Ödemiş Gölcük ve Zeytinli'de, ardından da ertesi gün Bergama ilçe merkezi ve Kozak Yaylası’nda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Yavuzyılmaz, "Önümüzde önemli bir seçim var. Bize düşen görev, her birimize tek tek düşen görev ülkemize, Cumhuriyetimize ve geleceğimize sahip çıkmaktır. İster muhafazakâr, ister ülkücü, ister milliyetçi, ister sosyal demokrat, ister Atatürkçü, kim olursak olalım ortak noktamız demokrasiyi ve aydınlık geleceğimizi savunmaktır. Bu Çanakkale ruhunda, Sakarya ruhunda, Dumlupınar ruhunda olduğu gibi savunmaktır. Birlik olacağız çocuklarımızın geleceğini sonuna kadar savunacağız" dedi.

TÜRKİYE, HALKIN İKTİDARIYLA HUZURA KAVUŞACAK

AKP'nin ülkeyi ekonomik çöküntüye sürüklediğini de dile getiren Yavuzyılmaz, "AKP iktidarı hiçbir ekonomik planlaması olmadığından işçiyi, emekliyi, köylümüzü, çiftçimizi, esnafımızı derin borçlarla karşıya karşıya bıraktı. Esnafımız kepenk kapatırken, çiftçimizin, köylümüzün üretim gücü elinden alındı. Vatandaşlarımız da kredi kartıyla yaşar hale geldi. Üreten bir toplumken 16 yıllık AKP iktidarında borcu borçla kapatan bir hale geldik. Artık bu kötü gidişe dur diyeceğiz. İktidara geldiğimiz de seçim beyannamemiz de açıkladığımız projeleri birer birer hayata geçirerek ülkemizin üzerinde ölü toprağı atacağız. Türkiye bizimle, halkın iktidarıyla huzura kavuşacak" ifadeleri kullandı.

DEĞİŞİME İNANIN

24 Haziran’da yapılacak seçimin ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını belirten CHP’li vekil adayı Yavuzyılmaz, “24 Haziran’da yapılacak olan seçim, milletimizin, Cumhuriyetimizin, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği açısından çok önemli bir seçim. Bu seçimde ya geleceğimizi ışıl ışıl yapacak, demokrasiyi savunan, özgürlüğü savunan, parlamenter sistemi savunan, çocuklarımızın aydınlık bir Türkiye’de yaşamasını isteyen Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız ya da tek adam sistemine boğun eğip ülkesin karanlıklara sürüklenmesine sesis kalacağız. Ben ikinci şıkka şans vermiyorum. Çünkü artık değişim başlamıştır. 24 Haziran’da da sonuca ulaşacaktır. 24 Haziran’da Sayın İnce ile, CHP'nin iktidarı ile ülkemize huzur gelecektir. Biz bu değişime gönülden inanıyoruz, sizler de inanın. Her vatandaşımız inansın. Lütfen sandığa gidelim oyumuzu kullanalım ve sandığa sahip çıkalım. Güzel günlere kavuşmamıza az kaldı” dedi.

Editör: Haber Merkezi