Siyasi partilerin aday belirleme sürecinin hemen ardından ziyaretlerine başlayan Haytap'ın İzmir Temsilciliği bir haftada CHP'li sekiz, AKP 'li iki belediye başkan adayı ile görüştü. İzmir Temsilcileri Av. Senem Demirel Acar, Esin Önder, Meral Örüç, Haytap Gönülleri yarımada bölgesinde CHP Narlıdere Belediye Başkan adayı Ali Engin, CHP Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin ve Güzelbahçe Bahçe Belediye Başkanı ve adayı Mustafa İnce ile bir araya geldi.

Candostlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve mevcut sorunların çözümünü içeren 'Söz Veriyorum' protokolünü imzalayan CHP 'nin Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Engin "Narlıdere' nin tüm canlıların yaşayabileceği bir kent olacağını, bu konuda tüm çalışmaları iş birliği çerçevesinde yapacağını" ifade etti.Görüşmeye CHP Narlıdere İlçe Başkanı Hayvan Komisyonu üyesi kalabalık bir ekip eşlik etti. 

SEFERİHİSAR'DAN CANDOSTLARINA ÖZEL PROJELER

CHP Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin Haytap İzmir İl Temsilcileri ile  CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde bir araya geldi. Veterinerlik hizmetlerine yol haritasını paylaşan Yetişkin, can dostlarına özel parklar yapacağının, Seferihisar 'ın belirli noktalarında yem makinelerinin bulunacağının , tam teçhizatlı hayvan ambulansı ile tüm hayvanların sağlıklı ve mutlu bir kentte yaşayacağı sözünü verdi.

GÜZELBAHÇE YİNE ÖRNEK OLACAK 

Haftanın son ziyaretini Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce 'ye yapan Haytap heyeti, Güzelbahçe süre gelen çalışmaların yeni dönemde de devam etmesini istedi. Göreve geldiği günden beri sivil toplum iş birliği çerçevesinde çalışmalar yaptığını ifade eden İnce, yeni dönemde  de tüm canlıların yaşayabileceği bir Güzelbahçe olmaya devam edeceğini ifade etti.

Jack Russell Terrier cinsi Bella isimli köpeğinde eşlik ettiği toplantılar sonunda Haytap İzmir İl Temsilcisi Esin Önder şu açıklamada bulundu:

"Yerel seçim süresince önce Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tunç Soyer 'in ardından Çiğli, Bornova, Bayraklı, Menemen, Çeşme Belediye Başkan adaylarımızın konuğ olmuştuk. İlçe belediye başkanlarını ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün gerçekleşen her üç örüşmemizde keyifli ve verimliydi. Hayvan Hakları konusunda üç belediye başkan adayımız yeterli bilgi birikimine ve gerekli hassasiyete sahipler.Ali Bey'i İl Başkanlığı döneminden tanıyoruz. O süreçte olumlu olumsuz ilettiğimiz tüm bildirimler ile ilgilenmiş çözüm bulmaya gayret göstermişti. Seferihisar 'da Tunç Bey ile hep görüşürdük. İsmail Bey'in yeni projeler ile çok güzel işler yapacağına inanıyoruz. Güzelbahçe Belediye Başkanımız da örnek gösterilecek can dostlarından. Kapısı her daim bizlere açık olmuştur. Görüşmelerimizin sonunda arkadaşlarını temsilen gelen üyemiz miniğimiz Bella, her üç başkan adayıyla 'Söz Veriyorum' protokolünü imzaladı. Gittiğimiz ilçelerde bizlere eşlik eden o ilçenin yerel koruma görevlisi arkadaşlara ve gönüllümüz CHP İzmir İl e.Başkan Yardımcısı sevgili Banu Özdemir'e de teşekkür ediyoruz.
Her üç başkan adayımıza seçim sürecinde Haytap ailesi olarak başarılar diliyoruz."

Editör: Haber Merkezi