İZ GAZETE - Karaburun Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili İlkay Girgin Erdoğan, hakkında çıkan Karaburun Belediyesi’nin personel kimlik kartlarından T.C. ibaresini kaldırdığı yönündeki iddialar hakkında yazılı bir basın açıklamasında bulundu. Erdoğan açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek Karaburun Belediyesi’nin söz konusu kartlardan basmadığını, bilgisiyar teknolojileri kullanılarak bazı kartlar üzerinde oynama yapıldığını ifade etti. Erdoğan, “Böyle iftiralar tutmaz, tutmayacaktır” dedi.

SUÇ DUYURUSUNU HATIRLATTI

Geçtiğimiz hafta İzmir ve Türkiye kamuoyunu yakından ilgilendiren Karaburun’da görev yapan ve skandal bir paylaşım ile gündeme gelen ilkokul müdürü hakkında yapmış olduğu suç duyurusunu da hatırlatan Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, kendisinbe yönelik iftiraların arkasında da bu suç duyurusunun bulunduğunu öne sürdü. Erdoğan açıklamasını şöyle sonlandırdı:

“Kadınlarımızı aşağılayan ve ikinci sınıf insan yerine koyan bu paylaşımın, “örtüsüz kadın perdesiz eve benzer, ya satılık ya da kiralıktır” cümlesi olduğunu tüm kamuoyumuza hatırlatmak isterim.Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Bayrağının ve Atatürk devrimlerinin ödünsüz savunucularıyız”

Editör: Haber Merkezi