İZ GAZETE - Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Nasuh Mahruki İz WEB TV'de 'Tugay Can ile Herkes Konuşacak' programına konuk oldu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Mahruki,Vatan Partisi'nin İstanbul'da 23 Haziran'da tekrar gerçekleştirilecek seçimlere katılması hakkında 'Vatan Partisi'nin tarihinde kara bir leke olarak yer alacaktır' ifadelerini kullandı. 

'AKP'YE YARAYACAK ŞEKİLDE DAVRANIYOR'

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Nasuh Mahruki Vatan Partisi'nin tekrarlanacak İstanbul seçimlerine katılacak olması hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Seçimlere katılması Vatan Partisi'nin çok büyük bir ayıbıdır. Zaten hiçbir ağırlığı olmayan parti. Orada valığını göstermeye çalışması ne ona ne de CHP'ye bir yarar sağlayacaktır. Sadece AKP'ye yarayacaktır. Vatan Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin tabanları aynı. Dolayısyla Vatan Partisi'nin seçimlere katılması tarihlerine kara bir leke olarak geçecektir. Bu kadar kritik bir seçimde sen 10 bin seçmenini bile CHP'ye vermelisin aslında. Ama bunu yapmıyor. AKP'ye yarayacak şekilde hareket ediyor. Ayıp. Bu olmamalıydı."

Editör: Haber Merkezi