TUGAY CAN / İZ GAZETE - 15 Temmuz sonrasında AKP’ye verdiği destek ile ön plana çıkan, geçtiğimiz günlerde de “Türk yargısı son 50 yılın altın çağını yaşıyor” açıklamasıyla gündeme gelen Doğu Perinçek ve genel başkanlığını yürüttüğü Vatan Partisi bu sefer de Adalet Yürüyüşü'ne el attı.  

ADALET YÜRÜYÜŞÜ PKK TARİHİNDE BİR DÖNÜM NOKTASIYMIŞ(!)

Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan açıklamaya az sayıda partili katıldı. Başkan Mutlu, 105 bin kamu emekçisinin işlerine dönmesini talep eden sloganları; ‘Fetö’yü kurtarmak için yapılmış bir yürüyüşte atılan sloganlar olarak nitelendirdi. Rifat Mutlu,“Mağdurlar dedikleri, FETÖ ve PKK/HDP örgütlerinin terör suçluları ve yandaşlarıdır.” dedi. “HDP koluna girilecek parti değildir, Anayasaya ve yasalara göre kapatılması gereken partidir”  şeklinde ifadeler kullanan Mutlu “Bu yürüyüş, PKK’nın tarihinde bir dönüm noktasıdır. PKK, ilk kez Türkiye’nin ana muhalefet partisi ile kol kola girmiş, Ankara-İstanbul yolunda yürümektedir” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU BOP’ UN YENİ EŞBAŞKANIYMIŞ!

 Başkan Mutlu, ABD ve İsrail’in Türkiye’nin iç cephesini zayıflatmak amacıyla taarruza geçtiğini, CHP’nin burada karar veren değil kararları uygulayan konumunda olduğunu iddia ederek, “CHP Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanlığını AKP’nin elinden kapma başarısını göstermiştir. Yeni Eşbaşkan ABD’ye hayırlı olsun!” dedi.

YÜZDE 49,  YÜZDE 19’A DÜŞMÜŞ

Hayır cephesinin aldığı yüzde 49’luk oy ile ilgili de yorum yapan Mutlu, “CHP’nin yüzde 49 hesabı şu anda yüzde 19’a düşmüş bulunuyor ve bu gidişle yüzde 9’a kadar düşer. CHP’yi ABD de kurtaramaz, İsrail de kurtaramaz. Çünkü Türkiye’de CHP+PKK/HDP+FETÖ+Abdullah Gül-Davutoğlu Koalisyonu kurulmasını kabul edecek bir halk bulunmuyor” dedi.

“ADALET MİTİNGİNE KATILMAYAN VATAN PARTİSİ ARTIK TÜRKİYE İÇİN BİRİCİK ÇÖZÜMDÜR”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Mutlu, “AKP liderleri, kol kola yürüyen CHP+HDP/PKK’nın fotoğrafına bakarak kıs kıs gülüyorlar. Cumhurbaşkanı seçimini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan AKP sevinç içindedir”  dediği açıklamayı “Türkiye sahipsiz değildir. Vatan Partisi artık Türkiye için biricik çözümdür ve görevinin başındadır.” sözleriyle bitirdi.

Editör: Haber Merkezi