İZ GAZETE - Urla Belediye Başkanı Sibel uyar 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmedi. Pazar günkü PM'den sonra sessizliğini koruyan Sibel Uyar sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile sessizliğini bozdu. 

Urla'nın ilk kadın başkanı olan Sibel Uyar, açıklamasında kadın hareketi başlattığını belirterek "Bir kadın hareketi başlattık ki her geçen gün daha da güçlendi, büyüdü ve eylemi sınırları aştı. Yaşamın her alnında ben de varım diyen kadınların sesiyle güzelleşti Urla. Kırsal kalkınmanın önemini vurguladık, bunun için sürdürülebilir tarım kaynaklarımızı güçlendirmeye çalıştık, çiftçimizi üretime teşvik ettik. Tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıktık, üzerindeki tozu üfledik. Ve bu sayede ödüllerle taçlandı değerlerimiz." ifadelerini kullandı.

YENİ BAŞKANA BAŞARILAR DİLEDİ

Urlalılara teşekkür eden Uyar, parti yöneticilerine, Kent Konseyi bileşenlerine, meslek odalarına, Belediye Meclis Üyelerine, muhtarlara, STK temsilcilerine, tarım kesimindeki kooperatif örgütlenmelerine, üniversitelere, kamu temsilcilerine, çalışma arkadaşlarına da teşekkürü etti.

Uyar açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; "Yüzyıllar önce köklerini Urla’ya salmış bir ailenin ferdi olarak Urla’da yaşamaya ve kentime iyilikle dokunmaya, halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Yeni dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Urla adayı olan Sayın Burak Oğuz’a başarılar dileyerek desteklerimi esirgemeyeceğimi belirtmek isterim. Partimizin iktidar olması en önemli hedefimiz ve halkımızla birlikte bu hedefimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğim. Hayat Urla’da güzel. Bu güzelliği sürdürülebilir kılmak tek amacımız."

Editör: Haber Merkezi