Seçim çalışmalarını tam gaz sürdüren İYİ Partililer, Narlıdere ve Güzelbahçe ilçelerinde boy gösterdi. Bölgede daha önceki dönemlerde belediye başkanlığı yapan İYİ Parti milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar büyük bir ilgi gördü. Belediye başkanlığı ve milletvekilliği sonrasında  ne İzmir'den ne de bölgeden hiç ayrılmayan Ulupınar'a İzmirliler destek sözü verdi.

PAZARA "İYİ"LİK GELDİ

24 Haziran'da yapılacak milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarını İYİ Parti'ye ve Meral Akşener'e vereceğini söyleyenler, bu destekle ülkenin önünün açılmasını istediklerini kaydetti.

Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra STK'ları da ziyaret eden İYİ Partililer, pazar gününü fırsat bilerek Narlıdere Pazarı'nda kurulan parti standına da uğradı.

BÖYLE REZALET OLUR MU?

Narlıdere ve Güzelbahçe'nin sorunlarını iyi bildiğini söyleyen İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, "25 Haziran'da Türkiye'de güneş farklı doğacak. Nereye adım atsak, kimin elini sıksak hem partimize hem de genel başkanımız Meral Akşener'e destek sözü veriliyor. Ülkemizde yaşanan bu manzara bizlere güç veriyor. Dün genel başkanımızın önünü çöp kamyonlarıyla kesmeye çalıştılar. Böyle bir rezalet olur mu? Demokrasiyi hiçe sayan bu saygısızlığı kınıyoruz. İstedikleri kadar engellemeye çalışsınlar başarılı olamayacaklar, bizi yolumuzdan geri döndüremeyecekler." diye konuştu.

Narlıdere Diyarbakırlılar Derneği'ni de ziyaret eden İYİ Partililer, ilçede kurulan pazar yerine de gitti.

Pazarın girişinde kurulan stantta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in öncülüğünü yaptığı, ele Ay yıldızlı kına yakıldı. Esnafın ve pazarcının sorunlarını dinleyen İYİ Partili Ulupınar, ekonomide yaşanan krizin fiyatlara, üreticiye ve tüketiciye yansıdığını ancak halen daha mutlu bir tablo çizilmeye çalışıldığını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi