Balçova Ata Caddesi'ndeki seçim bürosunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan İYİ Parti milletvekili adayları,esnaf ziyaretlerinde bulundu. Önümüzdeki pazar günü sandıklar açılınca İzmirli seçmenin Türkiye çapında en yüksek oy oranlarını yakalayacağını öngördüklerini söyleyen İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, adayların rotasyonlu olarak kenti karış karış gezdiklerini ifade etti.

ÇIKIŞ İYİ PARTİ KADROLARINDA

İYİ Parti'ye İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiğini belirten İYİ Partili Ulupınar, "Siyasetin ülkemizde vatandaşımıza yansıttığı yılgınlık, tercihsizlik ve umutsuzluk karşısında genel başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde İYİ Parti kadroları çok güzel bir alternatif oldu. Biz Türkiye mozaiğini yansıtıyoruz. Dış politikadan ekonomiye, ötekileştiren anlayıştan kamu işleyişine kadar aziz milletimizi düşünmeden atılan her adımın hesabı sandıkta sorulacak. İnsanımızın devlete yeniden güvenmesini sağlayacağız. Bugün hastanelerden adliyelere kadar bir çok konuda halkımızın kamuya güven eksikliği var. Bu sıkıntılı durumdan ülkemizi kurtarmak için İYİ Parti kadroları göreve hazır. Yarınlarda çocuklarımıza nasıl bir ülke bırakmak istediğimizi iyi düşünmek zorundayız. Toplumda bu konuda yaşanan dip dalgasının sandıktan çıkan sonuçlara büyük etkisi olacak. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz." şeklinde konuştu.

"İZMİR'DE BAŞARILI BİR SONUÇ ÖNGÖRÜYORUM"

İzmir'de hangi kapıyı çalsalar, kime el uzatsalar çok güzel bir yaklaşımla karşılaştıklarını ifade eden İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, "Ege'nin incisi İzmir'in ve hemşehrilerimizin umudu olmak için yola çıktık. Partimizin dokusu değişimlerin öncüsü olan kentimizle örtüşüyor. İYİ Parti'yi iktidar yapmak için yola çıktık. Bu süreçte kentimizde gitmediğimiz yer kalmadı. Şaibeli anket firmaları değil, gerçeği sokak söyler. Ben İzmir'de en başarılı sonuçlardan birini alacağımıza inanıyorum. Yapay gündemlerden uzak kaldık ve görüşmelerimizde kentimize, hemşehrilerimizin sorunlarına nasıl destek olabilirizi kovaladık. Milletimiz görev verirse başımızın tacı yapar, güvenlerini asla boşa çıkarmayız." dedi.

Editör: Haber Merkezi