24 Haziran'da yapılacak seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti İzmir Milletvekili adayları çalışmalarını kent merkezine kaydırdı. İzmir'in en aktif ve kalabalık bölgelerinden biri olan Karabağlar'a çıkartma yapan İYİ Partililer, bölgede yaşayan İzmirlilerin büyük ilgisini gördü.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VATANDAŞI MAĞDUR EDİYOR

8 Haziran'da başvuruların başlayacağı İmar Barışı konusunda ilginin olacağını ancak İmar Barışı'nın ne İzmir'in ne de Karabağların sorunlarını çözmeyeceğini dile getiren İYİ Parti İzmir milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, "Karabağlar'da bugün hemşehrilerimizin yaşadığı gerçek, ne İzmir'e ne de İzmirli'ye yakışmıyor. Kentsel dönüşüm çabalarının doğru uygulama alanı bulamadığı, vatandaştan çok müteahhiti düşünen duruşun hemşehrilerimize zarar getirdiğini görüyoruz. İmar Barışı konusunda ise atılan adımlar bir çok konuda geri bırakılan ilçeye katkı sağlayamayacak. Kar amacı güden müteahhitler yerine hemşehrilerimiz için doğru adımlar atılmalı." şeklinde konuştu.

TEK ADAM DÜZENİ SONA ERECEK

Karabağlar'da İYİ Parti'ye ve Meral Akşener'e gösterilen ilgi ve desteğin kendilerini memnun ettiğini ifade eden İYİ Partili Ulupınar, "Kime elimizi uzatsak hem gözleriyle hem de dilleriyle bize oy vereceklerini kaydeden hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Artık bu tek adam düzeninin, bir kişinin iki dudağı arasında yönetim modelinin miladı doldu. Konuştuğumuz herkes bu konuya işaret ediyor. Türkiye Cumhuriyeti 25 Haziran sabahı fabrika ayarlarına dönecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Editör: Haber Merkezi