Güzelbahçe 1. Balıkçı Barınağı'nda hem işletmecilerle hem de balıkçılarla buluşarak sektörün ve ilçenin sorunlarını dinleyen İYİ Parti İzmir Milletvekili adayları Yıldırım Ulupınar ve Dr. Burcu Bostancıoğlu çözüm yollarını anlattı

"BALIKÇILIK SEKTÖRÜNÜ UNUTMADIK"

Güzelbahçe 1.Balıkçı barınağının eksiklerinin giderilmesinin yanı sıra üç yıl önce faaliyete geçen Yalı Balıkçı Barınağı'nın tam anlamıyla tamamlanması noktasında daha yapılacak çok iş olduğunun altını çizen İyi Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, sektörde sorunlarla boğuşan balıkçılar için İYİ Parti'nin projelerinin önemine değindi.

"VERGİ YÜKÜNÜ AZALTACAĞIZ"

Balıkçı barınaklarının altyapılarını geliştireceğiz, eksikliklerini gidereceğiz diyen İYİ Partili Ulupınar, "Balıkçılık yapan kardeşlerimiz çok dertli. Av sezonunda hedefledikleri miktara ulaşamayıp, bir çok maliyet karşısında eziliyorlar. Biz parti seçim beyannemizde bu konuya ayrı bir önem verdik. Yapımı devam eden ve mevcut balıkçı barınağında, balıkçılarımıza yönelik olarak yeterli altyapı hizmetleri sunulmaması nedeniyle, balıkçı barınaklarımızda soğuk hava depoları ve dinlenme tesisleri yapılarak balıkçılık sektörüne ve balıkçılara destek olacağız. İşletmeciler ve esnaf kardeşlerimiz için ise vergi yükünü azaltarak, ticaret ve sanayi odalarına ödemek zorunda oldukları giderleri üçte iki oranında indireceğiz. Ekonomik istismarın önüne geçeceğiz." şeklinde konuştu.

Güzelbahçe'nin hoşgörü ve sahil yöresi olma açısından İzmir'in en önemli ilçelerinden biri olduğuna değinen İyi Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, şu anki potansiyelin Güzelbahçe'de istenilen düzeye dönüşmesi için çalışacaklarının sözünü verdi.

Editör: Haber Merkezi