İzmir'in her dönemde değişimin öncüsü olduğunu söyleyen İYİ Parti milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, iktidara giden yolda İzmirliler'den büyük destek gördüklerini ifade etti.

''İZMİR'DEN ÇOK UMUTLUYUM''

Urla'da çeşitli ziyaretler yapan İYİ Partili Ulupınar'a, ilçe başkanı Hasan Hüseyin Akgün ve partililer katıldı. Sıcağa aldırmadan İYİ Parti'nin vaatlerini açıklayan İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, "Tam yedi kere OHAL'in uzatıldığı bu eşit olmayan ortamda türlü engellemelere rağmen hemşehrilerimizle buluşuyoruz. İzmir'den çok umutluyum. Bugüne kadar ziyaretlerimizde yüz yüze konuştuğumuz, elini sıktığımız hemşehrilerimizden sandıkta destek göreceğimizi düşünüyorum. İşsizlikten tarıma, sanayiden hayvancılığa kadar ülkemizin ekonomik yapısı şu anda istop etmiş durumda. Bu atmosferden çıkışı, parti vizyonumuzu ve yapacaklarımızı tek tek anlatıyoruz." şeklinde konuştu.

''KARANLIĞA GÖMÜLEN GELECEĞİMİZ SONLANACAK''

Adım adım İzmir'i dolaşarak tabandaki oynayamaya şahit olduklarının altını çizen İYİ Partili Ulupınar, "24 Haziran'a sayılı gün kala son viraja girdik. İnsanlarda ciddi bir memnuniyetsizlik var. İnsanımızın sorunları gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Kimi kardeşim işsizlikten muzdarip kimiyse çocuğunun geleceğinden endişe eder hale geldi. Ülkemizin geleceğinden kaygı duymayan neredeyse kimse kalmamış. Bu son virajda kek - kıraathane meselesiyle insan aklını hayrete düşürecek şekilde sunumlarla geçiştirilmek isteniyor. Bu tip çiçek böcek mevzularıyla gündemi oluşturmaya çalışan zihniyete aziz milletimizin 'artık yeter' dediğini sıklıkla duyuyoruz. İYİ Parti kadrolarıyla yoksulluğu, hukuksuzluğu, yandaş müteahhit ekonomisini, karanlığa gömülen geleceğimizi sonlandıracaktır. Bence milletimizin kendisine sorması gereken soru yarına, geleceğe, çocuklarına bırakmak istedikleri anlayışın bir kişinin iki dudağında arasında bırakıp bırakmama tercihidir. 25 Haziran'da Türkiye'nin yüzünü güneşe çevirip fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi