İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi Eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, başından itibaren dahil olduğu Adalet Yürüyüşü’nün ‘günlüğü’nü yazmıştı. Çocukluk yıllarındaki lakabı olan ‘Turuncu’ ile birleştirerek  ‘Turuncu’nun Seyir Defteri – Adalet Yürüyüşü Günlüğü’ ismini verdiği kitabının İstanbul’da yapılan imza etkinliklerinden sonra, İzmir’deki ilk imza günü 8 Aralık Cuma günü saat 17.30’da Karşıyaka Kırmızı Kedi Kitabevi’nde gerçekleşecek.

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kitabın yazarı Banu Özdemir, gazetemizi ziyaret ederek kitabını imzaladı. Gazetemiz yayın yönetmeni Ümit Kartal ile Adalet Yürüyüşü’ne ve kitabına dair sohbet eden Özdemir, kitabın ortaya çıkış hikayesini anlattı. 

KILIÇDAROĞLU’NUN ÖNSÖZÜ İLE…

Turuncu’nun Seyir Defteri, Banu Özdemir’in Adalet Yürüyüşü döneminde Yurt gazetesine yazdığı ‘günlük’lerin geliştirilmiş hallerinden oluşuyor. 300 civarında katılımcının anı ve fotoğraflarının da yer aldığı kitabın önsözünü ise Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yazdı. Kitapta, yürüyüşün ayrıntıları, en’leri katılımcıların değerlendirmeleri ile birlikte, Maltepe Mitingi deklerasyonu ve Adalet Kurultayı’nın Sonuç Bildirgesi de yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi