CHP Foça Belediye Başkan Aday Adayı Gürol Türkmentepe, örnek bir çalışmaya daha imza atıyor. Partisinden Foça'yı yönetmek için aday adayı olan isimlerle bir araya gelen Türkmentepe, 'Biz rakip değil, bir aileyiz. İlçemiz için daha iyisini yapabilmek için yola çıktık' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Foça Belediye Başkan Aday Adayı Gürol Türkmentepe örnek bir davranışa imza atıyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun her seçim öncesinde yaptığı parti içi kavgalardan uzak durulması yönündeki çağrılara Türkmentepe'den önemli bir örnek geldi. 

Türkmentepe, ilk olarak  Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a giderek nezaket ziyaretlerine başlamıştı. Ardından Aday Adayları Osman Yurtseven, Gökalp Müstecaplioğlu, Fatih Gürbüz ve Günal Biçer'i de ziyaret ederek, başarılar diledi. Öte yandan Türkmentepe, meclis üyeliği için aday adaylığında bulunan partilileri ziyaret ediyor. 

Yaptığı ziyaretlere ilişkin gazetemizin açıklamalarda bulunan Türkmentepe, "İlçemiz için daha iyisini yapabilmek adına birçok arkadaşımız aday adayı oldu. Biz de Foça'ya, İzmir'e ve CHP'ye yakışır bir şekilde diğer aday adaylarını ziyaret ediyoruz. Biz rakip değil, bir aileyiz. Hepimizin ortak iddiası Foça'da CHP'nin iktidarını sağlayıp, genelde de CHP'yi iktidara taşımaktır. Bu amaçla ziyaretlerime devam edeceğim. Ben her zaman üreterek siyaset yapmaktan yana tavır aldım. Dedikodu siyasetiyle bir yere varılamaz. Herkes ürettikleri ve vaatleriyle siyaset yapmalı. Diğer yandan en önemli konu ise partimize zarar verecek iç çekişmelerden, gerilimlerden uzak durarak siyaset yapmak. Biz kişisel çıkarlarımız için değil partimizin iktidarı için, ülkemizi düştüğü karanlık çukurdan kurtarmak için bu yola çıktık." dedi." dedi.

İZMİR GÜNDEMİ


  

Editör: Haber Merkezi