İZ GAZETE - Yerel seçimler yaklaştıkça iktidar kanatından CHP'ye yönelik iddiaların dozu arttı. Geçtiğimiz günlerde AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Meclis üyelerini terörist ilan etmiş hem İzmirlilerden hem de politikacılardan tepki almıştı. 

AKP'nin muhalefete giderek artan teröristleştirici diline CHP'li Gürol Türkmentepe tepki gösterdi. AKP'nin 31 Mart yerel seçimini İzmir'de kaybedeceğini iddia eden Türkmentepe, CHP'nin YSK tarafından onaylanan Meclis üyelerinin terörle ilişkilendirilmeye çalışılmasını oy devşirme olarak niteledi. 

"SÖZDE DEMOKRASİ"

Türkmentepe açıklamasında "Mazileri ancak 17 seneyi bulan, bu 17 yılda vatan toprağını parça parça, fütursuzca satanlar, koskoca Cumhuriyet Halk Partisi'ni bölücülerle, teröristlerle el ele göstermeye çalışmaktadır. Kaybedeceklerini anlayıp, yandaş medya aracılığıyla nefret dillerini Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayları ve Meclis Üyesi Adaylarına yöneltenler önce dönüp kendilerine bakmalıdır." ifadelerini kullanarak 31 Mart yerel seçimlerine 'sözde demokrasi' altında girildiğinin altını çizdi. 

"NE İZMİR DE NE DE TÜRKİYE DE..."

CHP'li adayların terörle bağlantısı olmadığını belirten Türkmentepe "Adaylarımızın sicilinde demokratik sol mücadelesi, insan hakları, barış ve kardeşlikten başka bir şey bulamazlar. Sonuna kadar birlik ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. Bu kirli ve hiçbir dayanağı olmayan dilinizle ne İzmir’de ne de Türkiye’de hiç bir şey elde edemeyeceksiniz! Korkutup, sindiremeyeceğiniz, susturamayacağınız hala milyonlarız. Martın sonunda baharı size rağmen getireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi