Türkiye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Yalçın Kocabıyık, Başkan Atila'yı yakından takip ettiklerini belirterek, "İzmirliye ve İzmir'e faydası olan her projenin arkasındayız. Bizden hangi konuda destek isterseniz yanınızdayız" dedi.

Aralarında her partiden eski meclis üyelerinin bulunduğu Türkiye Meclis Üyeleri Birliği yönetimi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı ziyaret etti. İzmir'e ve İzmirliye faydası olan her projenin arkasında yer aldıklarını belirten Birlik Başkanı Yalçın Kocabıyık, farklı siyasi partilerin üyelerinin Birlik üyesi olarak aralarında yer aldığını belirterek,

"Herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi gibi davranmıyoruz. Yerel yönetimlerin geçmiş dönemlerde belediye meclis üyeliği, il genel meclisi üyeliği yapmış üyelerimizle diyalog halinde olması gerektiğine inanıyoruz" dedi. Başkan Atila'ya hangi konuda destek isterseniz, üyelerimizle birlikte yanınızdayız. Sizi yakından takip ediyoruz. İnşallah daha da başarılı olursunuz" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kendisinin de Bornova Belediye Meclis Üyeliği ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği yaptıktan sonra Bornova Belediye Başkanlığı'na seçildiğini belirterek, "Birliğiniz çok önemli bir bilgi birikimini yerel yönetimlere açıyor. Bu nedenle önceki dönemlerde görev yapmış arkadaşlarımızın biraraya gelmesini çok anlamlı buluyorum. Türkiye Meclis Üyeleri Birliği'nin fikirlerini almaktan memnuniyet duyacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi