İZ GAZETE - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsmaında çalışmalarını sürdürüyor. Soyer, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Menemen'de, Haykıran Köyü muhtarı Müşerref Aydın ile arasında geçen diyalog dikkat çekti.

27 yaşında İktisat mezunu olan ve Haykıran Köyü muhtarlığıı sürdüren Müşerref Aydın, Soyer ile diyalogu sırasında babasının yıllardan bu yana üretici olduğunu söyleyerek Biz üreticiyiz, üretimde bir numara olabiliriz.' ifadelerini kullandı. Soyer'in genç muhtara 'Helal olsun sana' diyerek destek çıkması görenleri gülümsetti.

TUNÇ SOYER'DEN GENÇ MUHTARA: 'HELAL OLSUN SANA'

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer'in Menemen ziyareti sırasında Haykıran Köyünün genç muhtarı Müşerref Aydın  ile arasında yaşanan diyalog tebessüm ettirdi. 27 yaşında muhtarlık görevini sürdüren ve Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ile sohbeti sırasında 'Üretici babam , ne yapabilirim? dedim. Sonra da Biz üreticiyiz, üretimde bir numara olabiliriz.' ifadelerine CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer 'Helal olsun sana' diyerek karşılık verdi.

SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Soyer ile genç muhtar arasında gerçekleşen diyaloğu sosyal medya üzerinde pek çok kullanıcı paylaştı. Sosyal medyada kullanılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

"Başkanım beklentiyi çok yukarı çıkardınız..herkes sizden çok şey bekliyor..umarım en iyisini, en güzelini yaparsınız..biz hep yanınızdayız..iyi kalpli insana susamışız..yolunuz açık olsun."

"ATATÜRK’ün yol gösterdiği gibi, “ Milli Ekonomi”nin gerçekleşmesi için bu söylemlerinizi sıkça tekrar ediniz ltf @tuncsoyer ltf ltf..."

"Herkese hepimize umut oldunuz yürüdüğünüz yol uzun ve açık olsun"

"Tunç Soyer gelecek , ülkemize # bahar # gelecek"

Editör: Haber Merkezi