İZ GAZETE - İzmir’in Torbalı ilçesinin CHP’li belediye başkanı İsmail Uygur’un solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesinden sonra gerçekleşen seçimde CHP’nin adayı Mithat Tekin Meclis üyelerinin 17’sinin oyunu alarak başkan seçildi. Cumhur İttifakı’nın adayı Özgür Erman Çağlar ise 14 oyda kaldı. Gerçekleşen seçimlere AKP’nin ‘CHP’li üyeler attıkları oyları fotoğraflıyor’ iddiası damga vurdu. Seçimlerin ardından AKP oylamayı mahkemeye taşırken, usulsüzlük yaşandığını iddia etti. Birçok AKP’li isim #TorbalıdaUsulsüzSeçim hashtag’i ile paylaşımlar yaptı. Konuyla ilgili CHP cephesinden de açıklamalar gelirken İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ‘’ Boğazlarına kadar yolsuzluğa, skandala batmış olanların, bu suçlamayı CHP’ye yapmaları kendi pisliklerini örtme çabasıdır.’ sözlerini kullandı.

Deniz Yücel’in açıklaması: ‘Boğazlarına kadar yolsuzluğa, skandala batmış olanların, bu suçlamayı CHP’ye yapmaları kendi pisliklerini örtme çabasıdır.

Skandal arıyorsanız; FETÖ’cüler üniversitelere rektör, orduya general, devlete bürokrat atansın diye referans olanlara, Millet işsizlikten, yoksulluktan intihar ederken, Millete açıkça küfür eden yandaş müteahhidin 425 milyon liralık vergi borcunu silenlere bakın.

Bunlar da yetmediyse, Bakanlığını yaptığı kuruma kendi şirketinden dezenfektan satıp devleti zarara uğratanlara, büro elemanı maaşıyla köşeyi dönen ve pudra şekeriyle beslenen danışmanlarınıza bakın.

CHP’yi ağzınıza almadan önce, artık boyunuzu aşan skandallarınızla yüzleşin. Yüzleşin ama bir kez olsun millete karşı o yüzünüzün kızardığını görelim, yüzsüzlüğünüzü değil! #pudraşekeri’

Editör: Haber Merkezi