TUGAY CAN / İZ GAZETE - Tire Gölet olarak bilinen rekreasyon alanında alkol alan üç genç gece saatlerinde kimliği belirsiz üç kişi tarafından darp edildi. Darp edenler arasında Tire Belediye Meclisi üyesi İyi Partili Cafer Tetik'in de bulunduğu iddia edildi. 

İddiaya göre Tire'de bulunan Gölet'te bulunan üç  Cumhuriyet Halk Partili gence önce tepki göstere Tire Belediye Meclisi üyesi Cafer Tetik ilerleyen saatlerde üç kişil bir grup ile gençleri darp etti.

'BURANIN PATRONU BENİM'

İddiaya göre Tire'de bulunan ve Tire Gölet olarak bilinen Rekreasyon alanında üç genç gece geç saatlerde alkol alırken Tire Belediye Meclisi üyesi Cefer Tetik yanlarına gelerek 'Burada oturmayın, bu saatte burada oturamazsınız, buranın patronu benim" dedi.
Gençlerin ise kendisine "Sen emniyet müdürü değilsin, zabıta değilsin" dediği bunun üzerine Tire Belediye Meclisi üyesi Cefer Tetik'in yarım saat daha başlarında beklediği öne sürüldü.

DARP EDENLER ARASINDA İYİ PARTİLİ TETİK DE Mİ VAR?

Alkol alan gençler durumdan rahatsız olup rekreasyon alınında bulunan başka bir yere geçti. Ancak ardından ilk oturdukları yere geçme kararı aldılar. Tam bu sırada gemçler kimliği belirsiz üç kişi tarafından darp edildi.

Darp edilen üç gencin Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olduğu iddia edilirken gençleri darp edenler arasında Tire Belediye Meclisi üyesi İyi Partili Cafer Tetik'in de bulunduğu iddia edildi. 

Öta yandan darp edilen gençlerden bir tanesinin durumunun ağır olduğu ve dokuz dikiş atıldığı bilgisine ulaşıldı.

TİRE İTTİFAK KAPSAMINDA İYİ PARTİ'YE VERİLMİŞTİ

Öte yandan 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nde bulunan Tire, Millet İttifakı kapsamında İyi Parti'ye bırakılmış, Cumhuriyet Halk Partisi Tire'de aday çıkarmamıştı. Tire'de 31 Mart'ta zafere ulaşan İyi Partili Atakan Duran olmuştu.

Editör: Haber Merkezi