İZ GAZETE - 31 Mart yerel seçim süreci içerisinde ‘halkçı belediyecilik’ anlayışını ön plana çıkaran Menemen Belediye Başkanı CHP’li Serdar Aksoy, seçim süreci içerisinde önemli vaatlerinden biri olan Halk Meclisini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Aksoy, 19 Haziran Çarşamba tarihinde 'Halk Meclisi'ne  ilişkin Menemen Cumhuriyet Meydanı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Serdar Aksoy'un basın mensupları ile 'Halk Meclisi'nin detaylarını paylaşması bekleniyor.

OVACIK MODELİ VE TERZİ FİKRİ RUHU BİR ARADA

Öte yandan İZ WEB TV’de yayınlanan ‘Ümit Kartal ile Potkal’ programına konuk olan Aksoy, TKP’li Fatih Mehmet Maçoğlu’nun oluşturmuş olduğu Ovacık Modeli’ne dikkat çekmişti.

İz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal’ın sorularını yanıtlayan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “Menemen yeni Ovacık oluyor. Burada amacımız kar etmekten ziyade öğrencilerimize, köylümüze yardım etmek. Köylülerimize sahip çıkmazsak istediğiniz kadar saman ithal edenlere karşı siyasi propaganda yapın. Muhalif belediyeler köylüsüyle üretmeli ve Menemen Belediyesi artık üretiyor. Birlikte üreteceğiz, halk meclisi ve kooparatiflerimizle” ifadelerini kullanmıştı.

‘TERZİ FİKRİ RUHU MENEMEN’DE CANLANIYOR’

Konuya ilişkin Menemen Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise “Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy katılımcı ve halkçı belediyecilik için ilk adımı atıyor. “Terzi Fikri ruhu” Menemen’de canlanıyor” ifadesi kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi