İZ GAZETE -  Türk Pop Müziği'nin başarılı ismi Tarkan'ın sosyal medyada Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilgili paylaşımı dikkat çekti.

Tarkan yaptığı paylaşımda, "Seferihisar’daki Doğa Okulu’nun kurulmasını destekleyeli beş yıl olmuş. Yine oluşum aşamasında yer aldığım ve desteklediğim, Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’nın kuruluşunun üzerinden ise üç yıl geçmiş. Her iki projenin de temel mimarlarından, örnek bir yerel yönetici olan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Kısıtlı imkanlara, fakat evrensel bir vizyona sahip içten bir yöneticinin kısa zamanda neler başarabileceğini gösterdi. Doğamız ve kültürümüz için benim gibi pek çok insanın Seferihisar’ı desteklemesini sağlayan Soyer, daha geniş olanaklara sahip olsa eminim İzmir ve Türkiye için daha çok güzel projelerle nice insanı harekete geçirir, doğa aşkıyla bir araya getirir." ifadelerine yer verirken, Tarkan'ın yaptığı paylaşım sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından beğeni aldı. 

Editör: Haber Merkezi