İZ GAZETE- AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gündeme Bakış'tan Halime Erdoğan'a verdiği demeçte, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, belediye işçilerine "Kerem Ali Sürekli'ye tepkinizi gösterin" içerikli mesaj çekildiğini iddia etti. "Sonra 51 tane çoğu fake olan hesap benim ölmüş anama küfür ediyor" diye konuşan Sürekli, "Yazık değil mi Tunç Bey, ayıp değil mi Tunç Bey! Sen benim anama niye küfür ettiriyorsun" ifadelerini kullandı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, mevkidaşının bu iddiası üzerine bir açıklama yaptı.

Yücel yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

AKP İzmir’in bir basın açıklamasıyla oluşturmaya çalıştığı algıya ne kadar üzüldüysem,AKP’li mevkidaşımın,İBB Başkanı Tunç Soyer‘i hedef alan ve Soyer’in tavrını, inceliğini ve aileye verdiği değeri bilen,hiç kimsenin asla kabul edemeyeceği imalarına da o kadar çok üzüldüm.

Kim, insanın ailesine ve kutsallarına dil uzatıyorsa hak ettiği cezayı muhakkak almalıdır. Ama unutmamak gerekir ki, AKP ile başlayan ve bu iktidarın besleyip büyüttüğü trol ordusu, Tunç Soyer’e ve bizlere yıllardır aynı hakaretleri ve terbiyesizlikleri yapıyor.

Bu durumun en büyük mağdurlarından biri olan Tunç Soyer’in, bu yola başvuracağını, bu yolu açacağını ima dahi etmek akıl tutulması, hatta art niyettir.

Yıllardır bu trol saldırılarından muzdarip olmuş bir partinin il başkanı olarak, Sayın mevkidaşımın üzüntüsünü anlıyor ve paylaşıyorum. Ancak buradan siyaset çıkartarak, Tunç Soyer’e hayal ürünü, haksız ve insafsızca suçlamalarda bulunulmasına da izin vermem.

Editör: Haber Merkezi