Oy kullanmaya eşi Rana Sındır ile birlikte gelen hemşerileriyle sohbet eden, sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Sındır, “Son 50 yılın en yoğun katılımlı seçimi olmasını bekliyoruz. Şimdi söz Anadolu’nun kadim milletinde. Son ana kadar sandık başlarında olacağız” dedi.

“HALKIMIZIN KARARINA SAYGI DUYACAĞIZ”

Oy kullanmanın önemine vurgu yaparak sözlerine başlayan Sındır, “Oy kullanmak, en önemli yurttaşlık hakkı ve görevi. Erken seçim kararı alındığı günden bu tarafa gece gündüz demeden seçim çevremizde hemşehrilerimizle çarşıda, pazarda, kahvehanelerde beraber olduk, evlerinde sofralarına beraber oturduk. Halkımıza, ekonomimizi büyütecek, hakça bölüşümü sağlayacak, refahı tabana yayacak, huzur ve güvenliği sağlayacak politikalarımızı, güzel İzmirimiz'i karış karış, köy köy gezerek anlattık. Şimdi söz, vekilliğine talip olduğumuz Anadolu’nun kadim milletinde” dedi.

“EGEMENLİK, KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR”

24 Haziran seçimlerinin son 50 yılın en yüksek katılımlı seçimi olabileceğini ifade eden Milletvekili Sındır, “Miting alanlarından, gittiğimiz kahvehanelere, misafir olduğumuz evlerden, yurtdışında soydaşlarımızın seçimlere gösterdiği ilgi ve alakaya kadar birçok gösterge 24 Haziran seçimlerinin son 50 yılın en yoğun katılımlı seçim olabileceğini işaret ediyor. Erken seçim kararı alındığı günden bugüne kadar biz konuştuk, yapacaklarımızı anlattık. Şimdi halkımız konuşacak, biz dinleyeceğiz. Değerlendirecek, tartacak, son sözünü sandıkta söyleyecek. Bizim anayasamızda, 'Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir' der. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan beri bu böyledir. Milletimiz egemenlik hakkını kullanıyor. Bu hakkını da korumaya devam edecektir. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Sandıktan çıkacak sonuca, milletin iradesine saygı duyduklarını söyleyerek sözlerini sonlandıran Sındır, şöyle konuştu: “CHP olarak son ana kadar sandık başında olacağız. Milletvekili ve adayı olarak okulları ve sandıkları gezeceğim sonra da il ve ilçe seçim kurullarında olacağım. Milletimizde köyünde, ilçesinde, ilinde iradesine, oyuna sonuna kadar sahip çıkacak. Seçimlerimiz hayırlı olsun.”

Editör: Haber Merkezi