CHP’nin İzmir’de Büyükşehir adayı olarak Tunç Soyer’i aday göstermesi Büyükşehir bürokrasisinde tedirginlik yarattı. Gündeme Bakış'ta yer alan habere göre, birçok bürokratın, “Acaba yerimi korur muyum?” endişesini taşıdığı öğrenildi. Soyer’in, “Büyükşehir’de bizlere katkı sunacak herkesle çalışırım. Buğra Gökçe de değerli bir bürokrat. Projelerin devamı ve takibi noktasında önemli işler yapıyor. Onunla çalışmaya devam edeceğim” dediği bildirildi.

GÖKÇE NE OLACAK?
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer’in seçilmesi halinde; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Ankara’dan transfer ettiği ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden sonra Genel Sekreterlik görevine getirdiği Buğra Gökçe ile yola devam edip etmeyeceği merak edilen konuların başında geliyordu.

AÇIKLIK GETİRDİ!
Soyer, dün akşam Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı Başkanlar toplantısında bu konuya açıklık getirdiği öğrenildi. Soyer’in, “Büyükşehir’de çok değerli bürokratlar var. Büyükşehir’de bizlere katkı sunacak herkesle çalışırım. Buğra Gökçe de değerli bir bürokrat. Projelerin devamı ve takibi noktasında önemli işler yapıyor. Onunla çalışmaya devam edeceğim” dediği öğrenildi. 

GÜNDEME BAKIŞ 

Editör: Haber Merkezi