İZ GAZETE - Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün sosyalmedya hesabından önemli açıklamalar yaptı.

Soyer, 19 Eylül tarihli YeniAsır gazetesinde yer alan "9 Yılda  Devrialem” ve “Sakin Ol Soyer" başlıklı haberlere tepki göstermiş ve süreci hukuk yoluna taşıyacağını açıklamıştı. 

19 Eylül tarihinde yaşanan gelişme sonrasında destek mesajları aldığını söyleyen Seferihisar Belediye Başkanı Soyer, herkese teşekkür etti. Açıklamasında "Kirliliğine ve sığlığına aldırmadan mücadele ettiğimiz siyasi arenada, temiz kalabilmek ve ortaya iyi bir vizyon koyup bir kenti ileriye götürmeye çalışmak gerçekten kolay değil. Ancak bütün zorlukları kolay eden, çalışma ve mücadele etme gücü veren şey, sizlerin bu desteğini hissetmek." ifadelerini kullanan Soyer, dik durma çağrısı da yaptı.

Soyer'in sosyal medya hesabından İzmirlilerle paylaştığı açıklaması; 

"Sevgili Seferihisarlılar, İzmirliler Sevgili Dostlar; İnsanı üzen iftira dolu gazete manşetlerinden sonra 2 gündür, yüzlerce mesaj ve telefonla destek veren tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Kirliliğine ve sığlığına aldırmadan mücadele ettiğimiz siyasi arenada, temiz kalabilmek ve ortaya iyi bir vizyon koyup bir kenti ileriye götürmeye çalışmak gerçekten kolay değil. Ancak bütün zorlukları kolay eden, çalışma ve mücadele etme gücü veren şey, sizlerin bu desteğini hissetmek. Bu destek o kadar değerli ki; Bir yandan saldıranlara, sahipsiz ve yalnız olmadığımızı gösteriyor, bir yandan da moral ve motivasyonumuzu yükselterek, daha iyisini, daha fazlasını yapma gücü veriyor. Tek tek hiçbiriniz eksik olmayın, iyi ki varsınız, iyi ki desteğinizi esirgemiyorsunuz. Hiç kuşkunuz olmasın, asla bu desteği lekeleyecek bir şey yapmadık, yapmayacağız. El birliğiyle, ortak hayallerimizi büyütecek, memleketimizi hak ettiği yere taşıyacağız. Biz kuştan korksak darı dikmezdik. Biz darı dikmeye, onlar da didiklemeye devam edecekler. Dik duracağız, deviremeyecekler…"