İZ GAZETE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde radikal bir kararın altına imza attı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Ukrayna Devlet Başkanı tarafından Vladimir Zelenskiy'nin yemin töreninde kullandığı sözlere atıfta bulunarak verdiği talimat İzmir Büyükşehir Belediye çalışanları tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

Zelenskiy, yemin töreninde  “Odalarınızda benim resmimin olmasını istemiyorum. Devlet başkanı ikona değildir, idol değildir. Oraya benimki yerine çocuklarınızın fotoğrafını asın ve ne zaman bir karar alacak olsanız onların gözlerine bakın" ifadelerini kullanmıştı.

Soyer de İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan tüm oda ve işletmelerde kendisinin fotoğrafının yerine ilgili birimlerde çalışanların çocuklarına ait fotoğraflarının kullanılmasına yönelik bir temennide bulundu. 

'BENİ VE SİZLERİ DAHA MUTLU EDECEKTİR'

Soyer'in de Ukrayna Devlet Başkanı'nın yaptığı paylaşıma atıfta bulunarak "Büyükşehir bünyesindeki tüm odalarda ve işletmelerde Fotoğraf’larımın yerine, çalışanların kendi Çocuklarının Fotoğraf’ını koyulması beni ve sizleri daha mutlu edecektir" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanları tarafından yapılan  bu paylaşım sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasına girdi.

Editör: Haber Merkezi