TUGAY CAN / İZ GAZETE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanları; Cumhuriyet Halk Partisi’nde geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen tek adaylı İzmir

‘İZMİR’E HİZMET ETMEK İÇİN’

Dün yeni seçilen yönetim ile mazbatalarını aldıklarını hatırlatan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Bugünden sonra partinin projelerini konuşma zamanıdır. Tüm örgütümüz, ilçe örgütümüz ve yöneticilerimiz ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve belediye meclisi üyelerimiz ile birlikte İzmir’e daha iyi hizmet etmek için start vermiş bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızın ziyareti bizim için çok önemlidir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e hem de ilçe belediye başkanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘BİR SONRAKİ TOPLANTI YENİ BİNADA OLUR İNŞALLAH’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada “İl Başkanımızın ifade ettiği gibi yeni bir dönem başlıyor. Büyük bir heyecan ile bu görevlere gelen arkadaşlarımı tek tek kutluyorum. İzmir için, memleketimiz için çok güzel işlere imza atacağız. Bunu tüm kalbimle diliyorum, biliyorum ki bunu yapmaya muktediriz. Uyumlu bir şekilde çalışacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Soyer ayrıca “Bir sonraki toplantıyı yeni binada yapalım inşallah. Bu binadaki son toplantımız olsun. Yeni binamızda İzmir’e yakışan Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan yeniş binamızda daha huzurlu daha keyifli çalışacak bir ortam bulacağız. Başta İl Başkanımız olmak üzere onunla birlikte göreve gelen il yönetiminde yer alan arkadaşlarımı tüm kalbimle tebrik ediyorum. Başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

SOYER’DEN YÜCEL’E HEDİYE

Basın mensuplarına yapılan açıklamanın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e Bergama Halı motiflerinden yola çıkarak tasarlanan tabağı hediye etti.

İzmir Büyükşehir Belediyen Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarının Büyükşehir Meclis toplantısının ardından haftasonu Özdere'de bir otelde kampa girecekleri açıklandı.

Editör: Haber Merkezi