Siyaset Platformu Başkanı Doğukan Demirel’in öncülüğündeki grup, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın karşıladığı Siyaset Platformu üyeleri, Genel Başkanla gerçekleşen görüşmenin ardından meclise geçti.

GENÇLER, GELECEĞE DAİR UMUT VE İNANCIMIZI TAZELEDİLER

Ankara’da Anıtkabir ziyaretiyle güne başlayan gençlerin bir sonraki adresi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Genel siyasetin konuşulduğu toplantıda, Kılıçdaroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Buradan TBMM’ye geçen gençler, meclisin de ilgi odağı oldu.

Tacettin Bayır’ın ilgilendiği üyelere, meclisle ilgili bilgiler de veren Bayır ziyaretle ilgili, ‘’İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu üyelerini Mecliste ağırladık. Kardeşlerimiz, geleceğe dair umut ve inancımızı tazelediler. Bize güç verdiler. Her biri birbirinden donanımlı genç beyinlerle sohbet edip, fikirlerini dinlemek çok keyifliydi. Daha sık bir araya geleceğiz. Bu ülkenin asıl sahibi gençlerdir ve Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye'yi herkesten önce gençlere emanet etmiştir. Bir ülkenin gençleri o ülkenin geleceğidir. Geleceğine sahip çıkmayan milletler yok olmaya mahkûmdur.’’ İfadelerini kullandı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Başkanı Doğukan Demirel’de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Burada olmak bizleri daha da heveslendirdi, hırslandırdı. Çok yararlı ziyaretler gerçekleştirdik. Ufkumuzu biraz daha açtık. İzmir Milletvekili Sayın Tacettin Bayır’a bizimle ilgilendiği için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ Dedi.