Sındır, “Bir ay önce ittifak yok, yolumuza yalnız devam edeceğiz diyenler bugün yeniden masaya oturdu. Fakat iki yanlıştan bir doğru çıkmaz, korkunun da ecele faydası olmaz. CHP Türkiye’nin dört bir yanında seçimlerden zaferle ayrılacak” dedi.

“YALANLARA SIĞINIYORLAR!”

Türkiye’nin başta ekonomi olmak üzere bir çok sorunla karşı karşıya olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Sındır, “ülkeyi yönetmekten aciz ve uzak olan iktidar gündemi değiştirme noktasında türlü türlü yalanlara başvuruyor. Açlık sınırı Ekim ayı verilerine göre bin 919 lira, yoksulluk sınırı 6 bin 252 lira ama asgari ücret bin 603 lira. İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısının 3 Milyon 200 bin kişiye ulaştığı, üniversiteli işsiz sayısının 1 milyon 100 bini aştığı, yine emeklilerin asgari ücretin altında gelire mahkum edildiği, mutfağın yangın yerine döndüğü ülkemizde iktidar yalanlara ve iftiralara sığınıyor. İktidar, CHP’yi terörle ilişkilendirmeye çalışarak, kendilerinden olmayan herkesi bölücü terör örgütü destekçisi olarak yaftalayarak, gündem değiştirmek istiyor. Yazık. Milleti açlığa ve yoksulluğa terk eden iktidar yerel seçimlerde bunun hesabını sandıkta verecek” dedi.

“CHP BÜTÜN BÜYÜK ŞEHİRLERİ KAZANACAK”

Yerel seçimlere yönelik açıklamalarla devam eden Sındır, “Bir ay önce ittifak yok, yolumuza yalnız devam edeceğiz diyenler bugün yeniden masaya oturdu. Fakat iki yanlıştan bir doğru çıkmaz, korkunun da ecele faydası olmaz. CHP bütün büyük şehirleri kazanacak ve Türkiye’nin dört bir yanında seçimlerden zaferle ayrılacak. Yerel yönetimlerin en başarılı partisi CHP’dir. CHP’li belediyeler kentlerine ihanet etmedi. İnsana, çevreye, hayatı paylaştığımız diğer canlı dostlarımıza dokunan; etkin, verimli, şeffaf ve denetlenebilir mali politika uygulayan bir yönetim anlayışı sergiledi” dedi.

“ÖBEK ÖBEK ÖRGÜTLENİYORUZ”

CHP’nin yerel seçimlere sokak örgütlenme modeli ile hazırlandığı, bu modelin zafer getireceğini dile getiren Sındır; “Bu modelle mahallelerimizin her birini yaklaşık 400 seçmenden oluşan bir şekilde öbek öbek örgütlüyoruz. Sadece seçim zamanı değil, sürekli iletişim kurmak üzerine çalışıyoruz. Bu modelle hem İzmir’de hem de Türkiye’nin dört bir yanında parti olarak zafere erişeceğiz. İzmir’de hiç vites küçültmedik. Yüzde 60’ın üzerinde bir oyla seçimi kazanacak ve 30 ilçeye de CHP Bayrağı’nı dikeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi