CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’e ziyaretlerde, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Merkez İlçe Başkanı Uğur Alemdar ve il yöneticileri eşlik etti. Kastamonu’daki temaslarına Gazeteciler Cemiyeti ile başlayan Sertel, günlük yayımlanan Açıksöz, Sözcü, Gündem, Doğrusöz ve Kastamonu gazetelerini de ziyaret etti. Atila Sertel beraberindeki heyetle birlikte Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası, Kastamonu Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kastamonu Barosu, Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi, Kastamonu Köy-Koop, Belediye-İş Sendikası, KESK Şubeleri Platformu, Türkiye Kamu-Sen Kastamonu İl Başkanlığı ve Eğitim-İş Sendikası başkan ve temsilcileriyle de bir araya geldi.

16 KURUMU ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelttiği 13 öneriyi ve 9 soruyu kurum temsilcileriyle paylaşan Atila Sertel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak tarafından hazırlanan “Ekonomi Raporu”nu da takdim etti.

“BU ÜLKE HEPİMİZİN”

İki gün süren yoğun temasların ardından kısa bir değerlendirme yapan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, şunları söyledi: “Genel Merkez tarafından heyet başkanı olarak görevlendirmem ile birlikte Kastamonu’da il başkanımız, milletvekilimiz, ilçe belediye başkanımız ve partimizin Kastamonu yöneticileriyle birlikte yoğun ancak çok verimli ziyaretler gerçekleştirdik. Türkiye’nin içine düştüğü ekonomik darboğazı ve partimizin çözüm önerilerini anlattığımız ziyaretlerde oda, dernek, basın ve sendika temsilcilerinin de bu kötü gidişattan memnun olmadığını gördük. Sokaktaki vatandaş da, kurum temsilcileri de artık konuşmaya başlamış ve yaşadıkları sıkıntıları dile getiriyor. Biz din, dil, ırk ve siyaset ayrımı gözetmeksizin herkesi kucaklamaya ve önerilerimizi anlatmaya gayret ediyoruz. Bu ülke hepimizin. Ortada bir sıkıntı varsa bu sıkıntıları hep birlikte çözeceğiz. Ancak 16 yıldır iktidarda olan AKP, başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere halkımızın yaşadığı sıkıntıları görmezden geliyor. Havuz medyası da ülkeyi güllük gülistanlık gibi gösteriyor. Biz bu süreçte il il dolaşacağız ve ülkemizin içinde bulunduğu kötü gidişattan kurtulması için ürettiğimiz çözümleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bizlere güzel bir misafirperverlik örneği gösteren tüm Kastamonulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi