Başkan Selvitopu’nun, İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı ziyaretine İlçe Başkanı Hasan Yıldız ve yöneticileri katıldı. Daha önce de İYİ Parti ilçe Başkanı ve yöneticilerinin kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Muhittin Selvitopu “Bende iade-i ziyarette bulundum. Burada bulunmaktan çok büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bizim Karabağlar’daki tüm siyasal kurumlarla iş birliği yapmak isteyen bir bakışımız var. İYİ parti ile de kent ile ilgili görüş alışverişinde her zaman bulunacağız ve Karabağlar’ın çıkarı anlamında her zaman sürdüreceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin önemli bir siyasi süreçten geçtiğini hatırlatan Başkan Selvitopu” Bu süreçte ittifaklar var. Demokrasinin gereği CHP’de, İYİ Parti ile ittifak içerisinde. Bundan memnun olduğumu da ifade edeyim. İnşallah 24 Haziranda da ülkemiz yeni bir demokrasi güneşiyle aydınlanır. Ben bu süreçte İYİ Partiye de ve Cumhurbaşkanı adayı olan Genel Başkanlarına başarılar diliyorum. Her şeyin ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

İYİ Parti Karabağlar İlçe Başkanı Hasan Yıldız ise Başkan Muhittin Selvitopu’nun ilçe başkanlığına yapmış olduğu nezaket ziyareti için memnun olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti. Daha önceki ziyaretlerinde ilçedeki sorunlarda yerel bazlı çözüm bulunması konusunda her zaman yanında olacaklarını ifade ettiklerini hatırlatan Yıldız “Daha önce söylediğimizi buradan bir kez daha tekrar ediyoruz” diye konuştu.

24 Haziran tarihinin önemine de dikkat çeken Yıldız “Partimizin Türkiye’nin önünü açan bir parti olacağını daha öncede beyan etmiştim. CHP Karabağlar ilçe başkanıyla da karşılıklı görüşmelerde bulunuyoruz. Genel merkezlerde de bu görüş hakim oldu. Bizde bundan memnunuz” dedi.

Editör: Haber Merkezi