CHP Karabağlar Basın Sitesi ve Vatan seçim ofislerinin açılışına Karabağlar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız, CHP il ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı

Basın Sitesi seçim ofisinde ilk konuşmayı yapan CHP Ali İhsan Yıldız “Bugünkü ve daha önceki seçim ofislerindeki coşkuyu görünce baharı erken getirmişiz. Mini mitinglerin yerini büyük mitingler aldı” diye konuştu. Karabağlar’da oy versin vermesin herkese aynı gözle baktıklarını da belirten Yıldız, 82 milyon insanın da aynı değerde  olduğunu söyledi. İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız ise CHP ile İYİ Parti’nin Karabağlar’da ve Büyükşehir’de Millet İttifakı yaptığını hatırlatarak,  “Bizim Karabağlar’da adayımız Muhittin Selvitopu, Büyükşehir’de ise Tunç Soyer’dir” dedi. Yıldız ayrıca bu seçimlerde yüksek oy almanın büyük önem taşıdığını da sözlerine ekledi.

"DİP DALGA GELİYOR"

Basın Sitesi Seçim Ofisi’nin sorumluluğunu yapan Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Baran Uygun’un seçimlerle ilgili yaptığı kısa konuşmanın ardından mikrofonu alan Başkan Selvitopu, seçimlerin farklı bir noktaya gittiğini belirterek, “Ben 25 gündür meydanlardayım. Kimi görsem herkes yeter artık diyor. Bir dip dalga geliyor” dedi.

Basın Sitesi seçim ofisinin ardından Vatan seçim ofisinin açılışı gerçekleşti. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği ve büyük bir coşkunun yaşandığı seçim ofisinin sorumluluğunu belediye meclis üyesi adayları Nurdan Şenkal Uçar ile Tarkan Fikret Çalık üstlendi. Bu ofisin de açılış kurdelesini Karabağlar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldız, meclis üyesi adayları ile geçmiş dönem ilçe başkanı Polat Manduz birlikte kesti.

Editör: Haber Merkezi