İZ GAZETE - Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Mart yerel seçimlerinde bir kez daha CHP için yarışacak. Selvitopu adaylığı ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Selvitopu'nun CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, Merkez Yönetim Kuruluna, Parti Meclisine, İl ve İlçe Örgütüne teşekkür ettiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Yeni bir yaşamın tasarlandığı ve hayata geçirildiği bir kent vizyonu ve inancıyla yola çıktığımız 2014 yerel seçimlerinden bu güne Karabağlar halkının güveni ile beş yıllık hizmet sürecimizin sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Öncelikle bu görevi bize veren halkımıza minnettarlığımızı sunmak isterim. Sokakları tertemiz, parkları yemyeşil, geceleri ışıl ışıl, ticaretin yoğun olduğu, refahın paylaşıldığı, sosyal belediyeciliğin önde olduğu, kimsenin aç ve açıkta kalmadığı, tüm temel belediyecilik hizmetlerinden yararlanan, bir adım daha öteye geçerek daha fazlasını arzulayan ve daha büyük vizyonlar peşinde koşan yeni bir Karabağlar tasarlamak olan hayalimiz ve bu konudaki azmimiz yükselerek devam edecektir.

Başta siz Karabağlarlı hemşehrilerimiz olmak üzere yüksek teveccühleri ile beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Merkez Yürütme Kurulu Üyelerimize, Parti Meclisimize, İl Örgütümüze, İlçe Örgütümüze ve tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunarım.

Bu onurlu görev için yüreğimizin birlikte attığı, mutluluğu ve üzüntüyü hep birlikte yaşadığımız Karabağlar halkının desteklerinin bizimle birlikte olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Saygılarımla."

Editör: Haber Merkezi