Ziyarette konuşan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi’nin gerçekleştirdiği sosyal belediyecilikten örnekler verdi ve her mahalleye bir semt merkezi açmayı hedeflediklerini söyledi. Semt merkezi girişinde coşkuyla karşılanan Başkan Muhittin Selvitopu, daha sonra kadınların hazırladığı yöresel kahvaltıyı da yine onlarla birlikte yaptı. Kahvaltıda Başkan Selvitopu yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

"SOSYAL BELEDİYECİLİK BÖYLE OLUR"

Yaptıkları çalışmalarla semt merkezleri sayısını her geçen gün arttırdıklarını ifade eden Selvitopu, "Her mahallede semt merkezi olmasını hedefliyoruz. Yakın zamanda Nokta, Barış ve Adnan Süvari Semt Merkezleri'ni açacağız. Açacağımız yeni semt merkezlerinin sahipleri de yine mahalle sakinlerimiz olacak. Biz belediye olarak arka planda kalarak sizleri destekleyici bir rol üstleneceğiz. Sosyal belediyecilik böyle olur." dedi.

"ÖNEMLİ OLAN HİZMETTİR"

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yerel seçimler için de değerlendirmelerde bulundu. Siyasetin kendisi için bir araç olduğunun altını çizen Selvitopu, "Önemli olan benim için hizmettir. Burada bulunan kadınlarımıza her zaman şunu söylüyorum;  sizler akıllı, sağduyulu evlerini idare eden örnek insanlarsınız. Belediye olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. İstekleriniz olduğunda destek olacağız.” Diye konuştu.

KURSİYERLERİN ÜRÜNLERİNİ İNCELEDİ

Kahvaltının ardından giyim ve el sanatları kursiyerlerinin sergisini de gezen Selvitopu,  güzel çalışmalarından ötürü kadınları tebrik etti. Selvitopu'na kurs eğitmeni Nuray Yıldırım tarafından el işi cam boyama tepsi hediye edildi. Ziyarete Aşık Veysel Mahalle Muhtarı Ahmet Tuna da katıldı. Başkan Selvitopu buradaki programın ardından, Aşık Veysel Mahallesi Yardımlaşma Geliştirme ve Yaşatma Derneği'ni ziyaret etti. Selvitopu, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kanmaz ve üyelerle bir araya gelerek başta kentsel dönüşüm olmak üzere, mahallede yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi