Başkan Selvitopu, önceki gün CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte belediye meclis üyesi adayları Nedim Topaloğlu ve Ahmet Şafak’ın düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Gençlere ilçede yapılacak projelerden bahseden Başkan Selvitopu, Karabağlar’ın geleceğinin parlak olduğunu, bunu da yaptıkları planlama çalışmalarıyla gerçekleştireceklerini ifade etti. İlçede gençlere yönelik en önemli projenin Uzundere’de bulunan “Gençlik Merkezi” olacağını belirten Selvitopu “Uzundere’de 32 bin metrekarelik bir alan var. Biz oraya da Gençlik Merkezi yapacağız. Seçimlerden sonra hemen başlatacağız. Orada 2 tane kapalı spor salonu, 2 bin seyirci kapasiteli bir stadyum, yarı olimpik yüzme havuzu, voleybol, basketbol, tenis gibi çeşitli spor dallarının yapılacağı bir merkez haline gelecek. Ayrıca buz paten pisti de olacak. Orda da gençlerimiz için malzemeyi biz sağlayacağız. Burası okul gibi spora hizmet edecek” diye konuştu.

'KARABAĞLAR'I MODERNLEŞTİRECEĞİZ'

Gece, gündüz demeden Karabağlar’ı güzelleştirmek ve modernleştirmek adına çalışacaklarını söyleyen Selvitopu, bu çalışmaları yaparken gençlerinde fikir ve önerilerine başvuracaklarını ve Karabağlar’ın geleceğini birlikte tasarlıyacaklarının altını çizdi. Toplantı sonunda gençlerle sohbet eden Başkan Selvitopu daha sonra toplu fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi