EGEDE BİRGÜN- Seferihisar gençlik Kolları Başkanı Akın Emre İldeniz, kongre takvimin açıklanması ile birlikte görevinden istifa ettiğini açıkladı. İldeniz istifa nedenini bir dönem daha Seferihisar’da adaylık düşünmemesi ve genç arkadaşlarının önünü açmak olduğunu ifade etti. 

2015 yılında yapılan olağan kongre ile Seferihisar’da Gençlik Kolları Başkanı seçilen, il ana kademe delegesi ve gençlik kolları kurultay delegesi İldeniz, iki dönemedir görevini başarı ile sürdürüyordu.
Akın İldeniz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugüne kadar yönetimimizde birlikte çok güzel işlere imza attık. Seferihisar’dan İzmir’e büyükşehir belediye başkanı seçildi. Çok gururlar yaşadık. Kongre süreci yaklaşırken, Seferihisar’da aday olmayacağım için genç arkadaşlarımın önünü açmak istedim. Partimin üyesi olarak ne görev verilirse bıkmadan usanmadan çalışırım. Artık hedefimiz Cumhuriyet Halk Partili Bakan, Cumhurbaşkanı görmek. İktidar hedefimize adım adım yürürken aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğim.”

İldeniz’den boşalan koltuğa 11 yönetim kurulu üyesi tarafından oybirliğiyle Koray İpekten getirildi.

Editör: Haber Merkezi