Bayraklı esnafının sorunlarını dinleyen Sandal, Bayraklı’nın ticari potansiyelini doğru kullanarak kalkınan ve büyüyen bir Bayraklı’yı hep beraber inşa edeceklerini, Bayraklı esnafının derdine derman olacağını belirtti. Emeğini, alın terini ülke kalkınması için harcayan esnaf ve sanatkârlarımız istihdam konusunda tüm dünyada olduğu gibi Bayraklı’da da büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Sandal, “Orta sınıf için bir denge unsuru olan esnaflarımız Bayraklı’nın büyümesine önemli katkılar sunmaktadır. Bu derece öneme sahip esnaf ve sanatkârlarımız giderek ağırlaşan birçok sorunla karşı karşıya kalmıştır. Esnaflarımızı rahatlatacak gerçekçi tedbirleri Bayraklı’da uygulama konusunda görüş birliğine vardığımız bu camianın her bir ferdinin sunduğumuz projelerin yeterliliğine onay vermesi bizi sevindirmiştir.” ifadelerini kullandı.

"BAYRAKLI’YI DÜNYANIN ZENGİN KENTLERİ SINIFINA SOKACAĞIZ"

Kontrol dışı gelişen piyasa koşullarının esnafı çaresiz bıraktığını söyleyen Sandal, “Oluşan haksız rekabetler, ekonomik, sosyal ve siyasal bazı sorunlar, artan ithalat giderleri esnafımızın belini bükmektedir. Adaletsiz vergi sistemi, iş yeri temini gibi bazı olumsuzluklar da esnaf ve sanatkârlarımızın başlıca sorunlarını oluşturmaktadır. Tüm bu sorunları çözümlemek için oluşturacağımız‘Aziz Sancar ARGE ve Proje Geliştirme Bürosu’ sayesinde esnaf ve sanatkârlarımızın AB ülkelerindeki meslektaşlarının seviyesine ulaştırılması sağlanacaktır.Esnaf kardeşlerimizle geliştireceğimiz işbirliği, kuracağımız etkin iletişim ağımız ve esnafımızı destekleyici diğer projelerimizle Bayraklı’yı dünyanın zengin kentleri sınıfına sokacağız. Bilgi ve becerisini alın terine katarak ülkemize hizmet eden bu güzide insanlara hizmet etmek en önemli görevlerimden birisi olacaktır. Şeffaf bir anlayış çerçevesinde, Bayraklı sakinlerinin huzuru, güvenliği için ne gerekiyorsa yapacağım.” dedi.

Bayraklı’nın aydınlık geleceğini toplumun tüm kesimleriyle beraber inşa edeceğini her fırsatta dile getiren Sandal, ülke ekonomisinin can damarı olan esnaf ve sanatkârların da onayını alarak çalışmalarına devam etti.

Editör: Haber Merkezi