TUGAY CAN / İZ GAZETE - 31 Mart’ta yerel seçimlere çok az bir süre kalmışken siyasetin dilinde yaşanan sertlik iyiden iyiye kendini gösteriyor. Bugün de yerel seçim gündemine ilişkin önemli bir gelişme yaşandı.

İddiaya göre PTT’ye getirilen ve baştan aşağıya Tunç Soyer’i karalayan yaklaşık 15 bin adet Ege Yerel Gündem isimli yerel gazete postane çalışanlarına baskı uygulanarak dağıttırıldı. Herhangi bir künyeye sahip olmayan gazetenin kim tarafından hazırlandığı ise bilinmiyor.

PTT ÇALIŞANLARINA ZORLA DAĞITTIRILDI

İzmir’de PTT tarafından yaklaşık 15 bin adet Ege Yerel Gündem isimli bir gazete PTT çalışanlarına dağıtırıldı. H emen hemen her sayfasından Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer’e yönelik karalama kampanyalarının yer aldığı gazete PTT çalışanlarına zorla dağıttırıldı. 

İZMİRLİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Konuya ilişkin edinilen bilgiye göre İzmir’in çeşitli noktalarında PTT çalışanları tarafından dağıtılan gazetelere İzmirliler yoğun tepki gösterdiği öğrenilirken, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer’in konuyla ilgili bir basın açıklaması yapılacağı bilgisine de ulaşıldı.

İşte o gazete:

Editör: Haber Merkezi